Vad hände egentligen?

Många har frågat mig: vad hände egentligen? Om det var något man trodde på så var det väl ditt och Marcus äktenskap? Ja. Jag kan bara hålla med. Var det något jag trodde på så var det just det. Var det något jag satsade på, något jag gick genom eld och vatten för så var det det. Drömmen om min familj. Jag har aldrig trott på något så mycket. Någonsin.

Tyvärr är sanningen att det inte blev så bra. Vi hade något jättebra som vi förtvivlat gärna ville bygga familj på, men signalerna om att vi inte skulle göra det kom ett tag innan vi gifte oss. Men vi gifte oss ändå, för att vi så förtvivlat gärna ville. Vi hoppades så att det skulle bli bättre! Men det blev inte det och till slut gick det inte längre.

Jag bröt ihop före Marcus. Marcus gav upp innan mig. Kanske hade det ordnat sig om jag fick jobb som jag trodde, om jag fick barn som jag trodde, om självhushållning funkade som jag trodde.. Kanske!

Men jag hade inte varit lycklig.

Hur jag än försökte dölja det för alla och främst mig själv, så var det så.

Jag var inte lycklig.


Är det någon som bloggar längre?

Är det det? Va? Är det någon som är intresserad av vad som händer hos mig, vad som blev av alla självhushållardrömmar och allt politikerengagemang efter sjukdom, skiljsmässa, hund som dog och den vanliga hopplösa norrländska arbetsmarknaden? Vill ni höra?


RSS 2.0