Sol och rymningsförsök

Tänk att solen äntligen kom hit också! Vi har haft en underbar midsommarhelg! Sommarsolståndet firade vi på bjuröklubb, ensamma på klipporna med en påse ostkrokar. Fantastisk solnedgång. Sen sov vi på hotellet i Uttersjöbäckens skola. Det rekommenderas varmt!

På midsommarafton gjorde vi Marcus tradition. Vi hälsade på folk i bonnstan, gick längs älven och åt lunch på kyrkholmen. Mycket vackert och idylliskt. På kvällen hälsade vi på en Åsa i en stuga vid vårt hav. Underbart ställe, underbar mat och underbara människor. Tänk vilken tur vi har!

När allt detta var över så var det ju fortfarande bara lördag. Så vi for hem och tog helg :) När vi svängde upp på gården skuttade en av kaninungarna runt lös på gården! Tydligen har de bitit sig ut genom hönsnätet och gett sig av på egna äventyr. Först igår fick vi in alla i buren igen.

Hönshuset blev iallafall klart i lördags och vi hann även med hemgjort äppelvin och ett kvällsdopp innan det blev söndag och arbete med både gräsmatta och rabarber. Nu är stuggrannarna hos oss igen, så nu börjar det vara sommar på allvar.

Och tänk att varenda frö finns i jorden. Det bådar gott för hösten!


Kommentarer
Postat av: Annika

:D

2012-06-26 @ 16:28:20
URL: http://annikashandarbete.blogspot.com
Postat av: Annika

<3

2012-06-26 @ 16:28:43
URL: http://annikashandarbete.blogspot.com
Postat av: Annika

Spännande! :) <3

2012-06-26 @ 16:31:38
URL: http://annikashandarbete.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0