Julklappsdax!

Efter en aningens för lång sovmorgon och allmän uppvaskning av makarna Moen är man på resande fot mot den stora staden Skellefteå.
.
Julklappar ska vi hitta, endast det bästa är gott nog åt våra kära familjemedlemmar! Men var ska man leta egentligen?? Ett år satsade jag på att göra alla julklappar själv. Det var en bra ide, ganska roligt också. Men stressigt blev det, och inte kändes det som att jag gav nog heller.. Av knöliga sockar och hemgjord peeling..
.
Iår ska vi alltså gynna julhandeln. Men det blir nog inget rekord. Vi har ju bara en inkomst och renoveringen har grävt rätt djupt i kassan. Men överlag satsar vi inte så himla mycket på julklappar i vår familj. Vi värdesätter hellre en mysig julhelg tillsammans med historier och spel. Riktigt idylliskt och fint.
.
Det känns så bra att ha ett vardagsrum att fira jul i. Matsalsbordet står i centrum, men också myshörnan vid öppna spisen. Soffan och teven står där på nåder än så länge. Ska ersätta dem med fåtöljer, platt tv och ett piano vad tiden lider.
.
Ha en fin dag!
.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0